Aluprof Fațadă semi-structurală MB-SR50N EFEKT

Cod Produs: C183 Ai nevoie de ajutor? 0752.430.118
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Permeabilitatea la aer

AE 1200 Pa

Impermeabil

RE 1200 Pa | EN 12154

Rezistența la impact

I5/E5 | EN 14019

Rezistența la vânt

până la 2400 Pa

Sistemul MB-SR50N EFEKT este conceput pentru construirea pereților-cortină ușori de tip suspendat sau de umplere, precum și a acoperișurilor, luminatoarelor și a altor structuri spațiale.

Structura lui portantă se bazează pe sistemul din aluminiu de tip montant-traversă MB-SR50N modern și testat, care oferă posibilitatea de alegere dintr-o ofertă variată de profile în vederea obținerii unui efect de acoperire a suprafeței de montanți și traverse din partea interioară a fațadei și, prin urmare de îmbinare a acesteia cu elemente din interiorul clădirii.

Acest lucru asigură de-asemenea o compatibilitate cu alte structuri bazate pe gama largă de produse Aluprof SA.

MB-SR50N EFEKT este o fațadă în care, datorită utilizării sistemului special de fixare a geamurilor de montanți și traverse, se obține, din exterior, o imagine uniformă de perete de sticlă neted, divizat prin structura de linii verticale și orizontale cu lățime de doi centimetri.

Rosturile dintre panourile de sticlă ale fațadei sunt umplute cu liant de silicon special care asigură o etanșeitate sporită a structurii și proprietăți termoizolante ridi

Unul dintre principalele avantaje ale fațadei MB-SR50N EFEKT este posibilitatea de alegere dintr-o gamă largă de sticlă: catalogul bogat de elemente de umplere include sticlă cu una sau două camere și panouri opace pe bază de geamuri termoizolante.

O adevărată noutate și fără îndoială, un hit în acest tip de fațade îl constituie posibilitatea utilizării pachetelor de sticlă cu geam laminat.

Sistemul de fixare a elementelor de umplere, dezvoltat cu precizie, permite la adaptarea flexibilă și economică la cerințele tehnice ale proiectului respectiv - acesta variază în funcție de greutatea sticlei și include soluțiile care permit la transferarea sarcinilor de pe geamuri pe profile, capacitatea lor portantă crescând de până la 450 kg.

Sunt disponibile două variante standard de fixare a geamului: cu utilizarea ramei continue sau punctiforme, ceea ce permite la optimizarea procesului de producție și a prețului.

Un alt mare avantaj al sistemului este faptul că acesta este recomandat de trei mari furnizori mondiali de silicon pentru construcții și rezistență la schimbări de vreme: Dow Corning, Sica și Tremco-Ilbruck ceea ce nu numai că ridică prestigiul acestei soluții dar asigură și garantează rezistența și etanșeitatea structurii, precum și accesul facil la tehnologii ale fabricilor de sticlă.

De remarcat este și posibilitatea utilizării siliconilor dintr-o paletă variată de culori, ceea ce în mod semnificativ extinde spectrul de creare a esteticii fațadei.

Fațadele realizate în sistemul MB-SR50N EFEKT prezintă parametri de performanță excelenți. Utilizarea lor permite la obținerea nu numai aspectului estetic al fațadei dorit dar și nivelul de izolație termică foarte înalt care, având în vedere tendința puternică la nivel mondial vizează reducerea consumului energetic al clădirilor, este unul din criteriile principale de evaluare a pereților-cortină moderni.

PARAMETRI TEHNICI AI SISTEMULUI
 
  • Permeabilitatea la aer: clasa AE 1200 Pa
  • Etanșeitatea la apă: clasa RE 1200 Pa
  • Rezistența la vânt: până la 2400 Pa
  • Rezistența la impact: clasa I5/E5
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni – Vineri: 10:00 – 18:00 Sambata: 10:00 – 18:00 (vizita in showroom doar cu programare)

0752.430.118 contact@tesal.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!