Aluprof Perete de tip montanți și traverse MB-SR50N

Cod Produs: C181 Ai nevoie de ajutor? 0752.430.118
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Izolarea termică

Uf >0,6 | W/(m2K)

Permeabilitatea la aer

AE 1200

Impermeabil

RE 1200 | EN 12154

Rezistența la impact

I5/E5 | EN 14019

Sistemul este destinat pentru construirea de pereți – panouri de protecție ușori suspendați și de umplere , precum și la luminatoare sau alte structuri.

Forma montanților și a traverselor permite la construirea fațadelor estetice cu linii de separare înguste, vizibile, oferind în același timp durabilitatea și rezistența structurii.

Rotunjirea profilelor cu raza de 2,5 mm caracteristică pentru sistemul MB-SR50, în sistemul MB-SR50N a fost înlocuită cu așa -numita muchie ascuțită.

Această soluție are un impact esențial asupra esteticii structurii - formele de profile utilizate permit la alegerea montanților și traverselor astfel încât se obține efectul de suprafețe cu montanți și traverse acoperite din partea interioară a fațadei.

Prin urmare, plăcile de sticlă pot forma o grilă uniformă vizual.

Acest lucru este facilitat totodată prin îmbinările estetice și exacte cu alte elemente ale structurii: pereți interiori și tavane suspendate.

Caracteristicile sistemului MB-SR50N includ și o gamă largă de profile de montanți (de la 65 mm până la 325 mm) și traverse (de la 5 mm până la 189,5 mm), precum și soluții moderne privind accesorii și elemente de îmbinare.

Acestea permit la creșterea sarcinii suportate – umplutura modului fix al fațadei poate avea o greutate de până la 1100 kg.

Sistemul MB-SR50N oferă o libertate considerabilă în proiectarea punctelor de fixare a fațadei, o mare varietate de sticlă permite la utilizarea de panouri de sticlă cu dimensiuni și grosimi mari, precum și a geamurilor termoizolante cu două camere.

Utilizarea distanțierului termic continuu confecționat din materialul izolant HPVC și a garniturilor profilate de geam din EPDM permit la obținerea unei clase de izolare termică adecvate și reduce la minim fenomenul de condensare a vaporilor de apă pe elemente din aluminiu.

O variantă estetică a sistemului MB-SR50N, ca și în cazul fațadelor de tip montant-traversă cunoscute anterior, sunt versiunile: PL (așa-numita linie orizontală și verticală care subliniază separări – orizontale sau verticale), precum și fațada semi-structurală de tip EFEKT.

Trebuie menționată și versiunea cu izolare termică ridicată MB-SR50N HI, în care sunt utilizate izolatori speciali bi-componenți.

Sistemul MB-SR50N oferă posibilitatea de instalare în fațadă a diferitelor tipuri de ferestre și uși, inclusiv a ferestrelor dedicate fațadelor: fereastră rabatabilă și fereastră de mansardă.

Deosebit de eficientă este utilizarea ferestrelor integrate în fațadă bazate pe soluția MB-SR50 IW.

Zonele buiandrug- pervaz ale fațadei, datorită structurii de tip sandwich cu utilizarea materialelor neinflamabile, cum ar fi vata minerală și plăci gips-carton pot obține, ca și celelalte sisteme de fațade Aluprof, clasificarea ignifugă EI30 și EI60, în funcție de construcție.

Pentru realizarea peretelui curbat în secțiunea orizontală și verticală au fost prevăzute profile de înveliș speciale și șipci de presare și mascare astfel încât nu există limitări de modelare a corpului spațial al clădirii și nu este necesară utilizarea montanților unghiulari speciali.

Console pentru fațade cu portanță mare, adaptate pentru greutățile maxime ale umplerilor, care pot fi utilizate în sistem.

Documentul de referință pentru declararea conformității pentru fațade verticale bazate pe sistemul MB-SR50N este Standardul European Armonizat "PN-EN 13830 Pereți cortină – standard de produs" Pe baza acestui sistem se pot realiza de-asemenea construcții anti-efracție.

PERFORMANȚE
 
  • Permeabilitate la aer: AE 1200, EN 12152
  • Etanșare la apă: RE 1200, EN 12154
  • Încărcare la vânt: 2,4 kN/m2, EN 13116
  • Rezistenţa la impact: I5/E5, EN 14019
  • Izolare termică (Uf): od 0,7 W/(m2K)
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni – Vineri: 10:00 – 18:00 Sambata: 10:00 – 18:00 (vizita in showroom doar cu programare)

0752.430.118 contact@tesal.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!