Aluprof Rulouri Suprapuse Tencuibile

Cod Produs: SKU58 Ai nevoie de ajutor? 0752.430.118
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Sistemul de rulouri aplicate SKB Styroterm reprezintă o soluţie foarte avansată tehnologic, care a fost concepută pentru îmbunătăţirea comfortuljui energetic al caminului dumneavoastra.
 

Sistemul SKB Styroterm a fost proiectat pentru încastrarea completă în izolația termică, de aceea, caseta este un element aproape inobservabil al faţadei clădirii.
 

Elementul principal al acestui produs este caseta, care a fost realizată dintr-un material special proiectat, care se caracterizează prin proprietăți termice foarte bune.
 

Aceasta este disponibilă în două dimensiuni: 260 x 260mm și 300 x 300mm. Asamblarea casetei este foarte rapidă și simplă.
 

Aceasta constă în montarea directă a casetei pe cadrul ferestrei prin intermediul unui profil adaptiv selectat în mod corespunzător (prin introducere sau înclichetare).
 

Utilizarea acestui tip de construcţie permite utilizarea acestei soluţii atât în clădirile nou construite, cât și în cele existente în timpul înlocuirii tâmplăriei de ferestre.
 

Sistemul aplicat STYROTERM asigură posibilitatea instalării unor armături speciale din oțel (așa-numitele console statice), care vizează asigurarea unei funcţionări corecte și stabile a ruloului, în special în cazul dimensiunilor mari.
 

Aceste consolidări se caracterizează printr-o construcție simplă, iar forma lor nu interferează cu componentele ruloului.
 

În plus, aceste componente sunt izolate termic prin intermediul unor fitinguri. Construcția bine gândită a sistemului face posibilă realizarea unui singur rulou, precum și a unui set de rulouri într-o singură casetă.
 

Rulourile din sistemul STYROTERM pot fi echipate cu o plasă împotriva insectelor încorporată în casetă. Datorită tehnologiei de înclichetare instalarea este foarte rapidă și simplă
 

Avantajul acestui produs nou este și abilitatea de a alege modul de revizie din interiorul sau exteriorul încăperii.
 

În cazul celei din urmă, a fost introdusă o îmbunătățire semnificativă în ceea ce privește soluțiile utilizate pe piață.
 

Capacul de inspecție, utilizat în mod obișnuit sub forma unui profil unghiular asamblat la rama ferestrei, a fost înlocuit cu un profil de aluminiu înclichetat, care asigură asamblarea neinvazivă.
 

Profilul din aluminiu înclichetat este fixat direct în profilul inferior al casetei.
 

Această soluție asigură o rigiditate adecvată a reviziei și, în plus, permite potrivirea culorilor cu tâmplăria sau fațada, deoarece acest profil poate fi vopsit în orice culoare din paleta RAL.
 

Relevant este faptul, că construcţia bine gândită a sistemului permite utilizarea unui mecanism de închidere a jaluzelelor de fațadă în casetă. Asamblarea șinei este foarte rapidă și simplă.
 

STYROTERM este o soluție extrem de practică, mai ales că componentele sistemului SKT OPOTERM au fost utilizate în măsura maximă, cum ar fi: profile adaptive, profilul de înclichetare, profilul inferior al casetei, profilul de inspecție, extinderea reviziei, prize, dopuri, șuruburi etc.
 

În sistemul SKB STYROTERM se pot utiliza profile cu spumă poliuretanică și PVC.
 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni – Vineri: 10:00 – 18:00 Sambata: 10:00 – 18:00 (vizita in showroom doar cu programare)

0752.430.118 contact@tesal.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!