Aluprof Sistem de usi si ferestre fara bariera termica MB-45

Cod Produs: C179 Ai nevoie de ajutor? 0752.430.118
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Dimensiunile maxime ale canatului de ușă (H × L)

H până la 2400 mm; L până la 1250 mm

Greutatea maximă a cercevelei (uşă / fereastră)

120-130 kg

MB-45 este un sistem modern din aluminiu care se utilizează la executarea elementelor arhitecturale exterioare şi interioare care nu necesită izolare termică, de exemplu: diferite tipuri de pereţi despărţitori, ferestre, uşi, inclusiv uşi culisante manual sau automat, uşi rabatabile, uşi duble, vitrine, windfang-uri.

Adâncimile de construcţie pentru profilele ferestrei sunt de: 45 mm pentru toc şi 54 mm pentru cercevea, iar la uşă de: 45 mm pentru toc şi 45 mm pentru cercevea.

Adâncimile profilelor pentru cercevea şi toc dau efectul unei singure suprafeţe din partea exterioară după închidere – în cazul ferestrei, şi efectul unei dublări a suprafeţei- în cazul uşii.

Forma profilelor pentru uşi şi ferestre permite realizarea unor construcţii rezistente şi estetice. Avantajul foarte mare al sistemului MB-45 îl reprezintă posibilitatea de îndoire a profilelor, realizandu-se astfel diferite tipuri de construcţii în arc de cerc.

Etanşeitatea este asigurată prin utilizarea garniturilor speciale din cauciuc sintetic EPDM, rezistente la îmbătranire în timpul exploatării îndelungate.

Caracteristica de bază a sistemului este funcţionarea împreună cu sistemele de ferestre şi uşi MB-45D, MB-45F, MB-45FD, MB-60 şi MB-70.

Universalitatea şi atractivitatea sistemului este adiţional lărgită şi de posibilitatea de alegere între mai multe soluţii, în cazul detaliilor de construcţie, de exemplu izolarea cercevelei în partea de jos a uşii, izolarea uşilor culisante şi rabatabile, forma baghetelor pentru geam, forma şi înălţimea pragurilor uşilor.

De asemenea de acest sistem este legată construcţia uşilor încorporabile MB-45S.

Sistemul permite utilizarea pachetului de sticlă pentru ferestre cu grosimea între 2 şi 35 mm şi între 2 şi 26 mm la ferestrele fixe sau uşi.

Pe baza sistemului MB-45 se pot construi de asemenea ușile etanșe la fum în clasa Sa, S200.

 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni – Vineri: 10:00 – 18:00 Sambata: 10:00 – 18:00 (vizita in showroom doar cu programare)

0752.430.118 contact@tesal.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!