Salamander Salamander Evolution Drive Plus

Cod Produs: C170 Ai nevoie de ajutor? 0752.430.118
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Sistemele noastre glisante – calitatea vieții la un nou nivel

 

Dezvoltarea de elemente glisante inovatoare nu numai că oferă un spațiu de locuit cu un confort maxim și o securitate optimă, dar servește și ca o componentă de construcție elegantă și care economisește spațiu.
 

Cerințele de izolare termică excelentă și de geamuri de dimensiuni mari pot fi îndeplinite pe deplin prin modele de sisteme sofisticate, conferind interiorului căldură și vitalitate.


De asemenea, metoda simplă de deschidere crește calitatea locuirii și face ca inimile proprietarilor să bată mai repede, și nu doar datorită lățimii vizibile înguste și elegante.


Lăsați-vă inspirați de elementele noastre glisante din sistemul evolutionDrive, care impresionează prin ușurința de instalare, flexibilitatea în combinațiile tehnice și valorile excelente de testare.
 

EvolutionDrive Plus+

 

Elemente glisante: economie de spațiu, deschidere a camerei – un câștig de spațiu de locuit

 

Noul sistem de glisare paralelă evolutionDrive Plus+ de la Salamander impresionează prin confortul de glisare și de ventilație care economisește spațiu, precum și prin efectul de deschidere a încăperii datorită suprafețelor generoase de sticlă.


Încă o dată, Salamander se prezintă ca un inovator în domeniul soluțiilor pentru ferestre și uși.


În toate dezvoltările sale, compania este mereu atentă la experiența, designul, confortul și durabilitatea produselor sale, pentru a obține cel mai bun rezultat posibil pentru clienții săi și pentru viitorul ferestrelor. 

EvolutionDrive SF

 

Conceptul inteligent – unde flexibilitatea este o chestiune de normalitate

 

Conceptul inteligent evolutionDrive: SF impresionează prin utilizarea sa variabilă ca fereastră glisantă sau construcție de ușă glisantă, oferind fiecărui constructor cea mai mare flexibilitate posibilă.


Cu o adâncime de montare a ramei de 76 mm, profilul subțire impresionează printr-un stil arhitectural modern și este compatibil cu toate profilele de conectare și tehnicile de geamuri din seria Streamline. 

EvolutionDrive HST

 

Ușa confortabilă cu ridicare și glisare – soluție pentru conectarea la exterior

 

Elementele mari ale ferestrelor aduc lumină în casa dvs. – la fel ca și ușa ridicabilă și glisantă evolutionDrive, care dă viață interiorului dvs.


Construcția ușii este concepută pentru o stabilitate optimă și permite secțiuni mari de sticlă și elemente de deschidere mari în diverse scheme de operare.


Soluția de sistem își datorează izolația termică eficientă nivelurilor de etanșare optimizate, în special în secțiunea centrală – astfel încât frigul rămâne acolo unde îi este locul. 

EvolutionDrive 60

 

O nouă generație de sisteme cu securitate fiabilă

 

Gama inteligentă de ferestre glisante oferă o selecție de rame cu mai multe șine, cu o adâncime de instalare de 60 mm, 74 mm, 92 mm și 108 mm. Un design sofisticat al produsului sporește securitatea/rezistența în condiții de vânt și furtună.


Cu o selecție largă de profile și accesorii, există o soluție potrivită pentru fiecare situație arhitecturală. 

Premiul – Economii de CO2 datorită reciclării PVC-ului

 

Principala noastră unitate din Türkheim a fost recunoscută de Dekura pentru achiziționarea a 1481 de tone de PVC regranulat în 2021.


Acest lucru contribuie la o economie de 2745 de tone de CO2.

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni – Vineri: 10:00 – 18:00 Sambata: 10:00 – 18:00 (vizita in showroom doar cu programare)

0752.430.118 contact@tesal.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!